Contactgegevens

Schoterlandseweg 51 

8413 NL  Oudehorne

 

T: 0513 - 46 61 66

 

E: info@johvdhoning.nl

W: www.johvdhoning.nl

Sierpleisterwerk

Als u op zoek bent naar een duurzame, veelzijdige, maar vooral mooie wanddecoratie, dan is sierpleister precies wat u zoekt.

Sierpleister is een kunstof gebonden pleister voor muren en wanden. Het materiaal bestaat voor 80% uit witte gebroken marmerkorrels en voor 20% uit bindmiddelen. + is er hars aan toegevoegd dat maakt het product elastic, dit ook om de kans op schuurvorming te verkleinen. Sierpleister is aan te brengen in diktes van 1 tot 4 millimeter.

De keuzevrijheid van allerlij kleur merken bv. flexa, histor, ral of stricolith kleuren zorgt ervoor dat u uw wanden precies 'passend' kunt maken aan de rest van uw interieur.Een ander pluspunt van sierpleister is dat het erg duurzaam is. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat uw mooie muurdecoratie beschadigd raakt door bijvoorbeeld stoten.

Dit alles maakt sierpleister een ideale wanddecoratie.

Veelal wordt ons de vraag gesteld:Kunnen wij Sierpleister in onze nieuwbouwwoning toepassen ? Treed er geen scheurvorming op in verband met vocht (droogtijd)? 

Inderdaad in nieuwbouwwoningen dient men net even anders om te gaan met het toepassen van sierpleister. Maar het is zeker niet onmogelijk! Mits het op de juiste manier toegepast wordt. Stukadoorsbedrijf Joh. vd Honing brengt op risico plaatsen (tegen de hoeken en langs het plafond) gaas aan zodat het risico op scheurvorming tot een minimum wordt beperkt. Mocht er wel een scheur komen dan gaat deze langs het gaasband en krijgt u een rechte scheur (dit valt minder op dan een hartslag scheur). 

Wij gebruiken kwaliteit sierpleisters van het merk, Strikolith welk in de stucadoorswereld ruim zijn sporen heeft verdient door zijn elasticiteit, kleurvastheid en levensduur.

 

 

 

 


 

Openingstijden:

 

ma - vr:  08:00 uur - 17.00 uur
zaterdag: Op afspraak
zondag:  gesloten
;