Contactgegevens

Schoterlandseweg 51 

8413 NL  Oudehorne

 

T: 0513 - 46 61 66

 

E: info@johvdhoning.nl

W: www.johvdhoning.nl

Historie

Na het behalen van de, toen nog noodzakelijke, ondernemersdiploma's startte Joh. van der Honing op 1 januari 1989 zijn eigen stukadoorbedrijf. Tot begin 1997 werden de bedrijfsactiviteiten vanuit een loods met kantoorruimte achter het woonhuis van Van der Honing uitgevoerd. Vanaf halverwege de jaren negentig is Stukadoorsbedrijf Joh. van der Honing toegetreden tot het selecte gezelschap van officieel Erkende Stukadoorsbedrijven in Nederland.

 

Jaarlijks wordt het bedrijf door de brancheornanisatie NOA getoest om deze erkenning te behouden. Klanten krijgen door deze erkenning een garantie voor een gedegen uitvoering van het door hem of haar gewenste stukwerk.Mogelijk ontstane klachten en / of schade's worden door het bedrijf op een correcte wijze afgehandelt.

 

Met de erkenning onderscheidt het stukadoorsbedrijf Joh. van der Honing vof zich van vele collegabedrijven.  Door de gestage groei ontstond er ruimtegebrek in Oudehorne en werd besloten tot de nieuwbouw van een bedrijfspand op industrieterrein Overtoom op het perceel Wetterkant 5a te Gorredijk. In Gorredijk kreeg Van der Honing de beschikking over 1700 vierkante meter grond en liet daar een bedrijfspand van 25 bij 15 meter op bouwen. Het pand bestaat uit een opslagruimte, een kantoorruimte en een showroom. 

 

Eind jaren negentig en tijdens de eerste jaren van deze eeuw waren er ruim 20 medewerkers, varieerend van stukadoors, vloerenleggers tot spackspuiters. Tegenwoordig worden voor grote vloerwerkopdrachten collegabedrijven ingeschakeld.  Voor  pieken in de opdrachtportefeuliile worden tegenwoordig, geheel in overeenstemming met de huidige tendens, ook wel specialisten ingehuurd.Het vaste aantal medewerkers schommelt de laatste jaren dan ook rond 15 personen. 

 

Afgelopen zomer is het kantoorgedeelte middels een verbouw uitgebreid om aan de huidige eisen van de bedrijfsvoering te kunnen voldoen.

 

 

 

 


 

Openingstijden:

 

ma - vr:  08:00 uur - 17.00 uur
zaterdag: Op afspraak
zondag:  gesloten
;