Thuis op elk vlak!

Buiten stukwerk

Buiten stukwerk wordt aangebracht wanneer de buitenmuren al van een isolatielaag zijn voorzien. De gemetselde steensoort bepaald vervolgens wat voor raaplaag (qua dikte) wordt aangebracht. Na voldoende droogtijd (1 mm per dag) kan men de raaplaag afwerken met sierpleisterwerk of schuurwerk. 

Met aanbrengen van de buitengevelisolatie krijgt een woning als het ware een trui om haar muren heen, die uit verschillende lagen bestaat. Deze isolatielaag met gaasband is de zogenaamde "binnenvoering" welke bestaat uit materiaal dat opgebouwd is uit hele kleine kunststofbolletjes die gevuld zijn met lucht. Deze lucht zit gevangen in de bolletjes en kan dus niet via de muren ontsnappen. 

Het gebruik van sierpleisters beperkt zich niet tot binnenshuis. Sierpleisterwerk van een uiterst hoogwaardige buitenkwaliteit zijn te verkrijgen in diverse structuren en kleuren en kunnen prima worden gebruikt voor de afwerking van buitenmuren, terraswanden en andere oppervlakken die bloot staan aan allerlei weersinvloeden.

Op het gebied van buitengevelisolatie en het buiten stukwerk is Stukadoorsbedrijf Joh. v.d. Honing de door u gewenste specialist voor uw woning!

Meer informatie

Stukadoorsbedrijf Joh. v.d. Honing
Schoterlandseweg 51
8413 NL Oudehorne
Telefoon: 0513 46 61 66
Mobiel: 06 51208760
Email: info@johvdhoning.nl


U kunt uw vraag ook stellen via ons contactformulier.

Contact

Openingstijden

zaterdag
op afspraak
ma - vr
08:00 - 17:00 UUR

Aangesloten bij

Bedrijfschap Afbouw Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven