Thuis op elk vlak!

Gipslijsten

Er zijn heel veel verschillende soorten gipslijsten: kooflijsten, perklijsten, plinten, maar ook cirkels, hoeken, panelen, nissen etc. Kortom, er zijn talrijke mogelijkheden gemaakt van gips voor de decoratieve afwerking van uw wand en plafond. 
Een mooie overgang van een muur naar het plafond is een verhoogde plint. Als lambrisering of voor het wegwerken van een gordijnkast of voor indirecte verlichting, voor iedere toepassing zijn er gipslijsten beschikbaar.

Een ornament op een plafond is de kroon op uw kamer. De Grieken en de Romeinen hielden zich al uitgebreid bezig met verschillende versieringen op bouwwerken.
Dit sierwerk van gips heeft sindsdien niet meer stilgestaan met als gevolg dat er voor elke periode uit de geschiedenis een aparte stijl is ontstaan. Dat zorgde ervoor dat in al die verschillende stijlen weer ontelbaar veel verschillende modellen van ornamenten zijn gemaakt. 
Het mooiste van ornamentwerk is dat u precies uw eigen stijl kunt toepassen. Barok, Jugendstil, zijn enkele voorbeelden van stijlen van de klassieke ornamenten.

Stukadoorsbedrijf Joh. v.d. Honing kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden in uw woning!

Meer informatie

Stukadoorsbedrijf Joh. v.d. Honing
Schoterlandseweg 51
8413 NL Oudehorne
Telefoon: 0513 46 61 66
Mobiel: 06 51208760
Email: info@johvdhoning.nl


U kunt uw vraag ook stellen via ons contactformulier.

Contact

Openingstijden

ma - vr
08:00 - 17:00 UUR
zaterdag
op afspraak

Aangesloten bij

Bedrijfschap Afbouw Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven