Thuis op elk vlak!

Historie

De start van Stukadoorsbedrijf Joh. v.d. Honing ligt in 1989. In het begin van dat jaar schreef Johannes van der Honing zich in bij de Kamer van Koophandel als eigenaar van het stukadoorsbedrijf in Oudehorne.
In de periode 1997 tot 2013 beleefde het bedrijf vanuit een bedrijfspand aan de Wetterkant in Gorredijk een zeer bloeiende tijd. In de topjaren rond de eeuwwisseling waren er meer dan twintig werknemers in dienst als stukadoor, spack-spuiter of als vloerenlegger.
Na de start van de economische crisis in 2008 werd het stukadoorsbedrijf door de afnemende vraag langzaam maar zeker gedwongen om in een afgeslankte vorm verder te gaan. Het bedrijf overleefde de magere jaren en keerde terug naar Oudehorne.

Vanaf 1 januari 2018 heeft Erik van der Honing het bedrijf van zijn vader Johannes overgenomen. De bedrijfsactiviteiten worden vanuit de loods met kantoorruimte achter het woonhuis van Erik van der Honing aangestuurd. 

Het stukadoorsbedrijf is aangesloten bij de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA) en het Bedrijfsschap Afbouw.

 

Meer informatie

Stukadoorsbedrijf Joh. v.d. Honing
Schoterlandseweg 51
8413 NL Oudehorne
Telefoon: 0513 46 61 66
Mobiel: 06 51208760
Email: info@johvdhoning.nl


U kunt uw vraag ook stellen via ons contactformulier.

Contact

Openingstijden

ma - vr
08:00 - 17:00 UUR
zaterdag
op afspraak

Aangesloten bij

Bedrijfschap Afbouw Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven