Thuis op elk vlak!

Sierpleisterwerk

Als u op zoek bent naar een duurzame, veelzijdige, maar vooral ook mooie wanddecoratie, dan is sierpleisterwerk precies wat u zoekt.

Sierpleisterwerk is een kunststofgebonden pleister voor muren en wanden. Het materiaal bestaat voor 80% uit witte gebroken marmerkorrels en voor 20% uit bindmiddelen. Daarnaast is er hars aan toegevoegd wat het product elastisch maakt, dit ook mede om de kans op scheurvorming te verkleinen. Sierpleisterwerk is aan te brengen in diktes van 1 tot 4 millimeter.

De grote keuzevrijheid in kleuren van merken als Flexa, Histor, RAL of Strikolith zorgt ervoor dat u uw wanden precies 'passend' kunt maken aan de rest van uw interieur. Een ander pluspunt van sierpleister is dat het erg duurzaam is. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat uw mooie muurdecoratie beschadigd raakt door bijvoorbeeld stoten.

Dit alles maakt sierpleister tot een ideale wanddecoratie.

Regelmatig wordt ons als ervaren stukadoorsbedrijf vragen gesteld als:

- Kunnen wij Sierpleister in onze nieuwbouwwoning toepassen ? 
- Treed er geen scheurvorming op in verband met vocht (droogtijd)? 

Inderdaad dient men in nieuwbouwwoningen net even anders om te gaan met het toepassen van sierpleister. Maar het is zeker niet onmogelijk! Mits het op de juiste manier wordt toegepast. Stukadoorsbedrijf Joh. v.d. Honing brengt op risicovolle plekken (tegen de hoeken en langs het plafond) gaasband aan zodat het risico op scheurvorming tot een minimum wordt beperkt. Mocht er wel een scheur komen dan gaat deze langs het gaasband en krijgt u een rechte scheur (dit valt minder op dan een zogenaamde hartslag scheur). 

Wij gebruiken sierpleisters van een hoge kwaliteit van het merk Strikolith, een leverancier welke in de stukadoorswereld reeds ruim zijn sporen heeft verdient door zijn elasticiteit, kleurvastheid en levensduur.

Meer informatie

Stukadoorsbedrijf Joh. v.d. Honing
Schoterlandseweg 51
8413 NL Oudehorne
Telefoon: 0513 46 61 66
Mobiel: 06 51208760
Email: info@johvdhoning.nl


U kunt uw vraag ook stellen via ons contactformulier.

Contact

Openingstijden

ma - vr
08:00 - 17:00 UUR
zaterdag
op afspraak

Aangesloten bij

Bedrijfschap Afbouw Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven